ONZE RELATIE IS KLAAR. OVER. UIT. MAAR…. HOE NU MET ONZE KINDEREN?

TiinaHeika-HET-IS-KLAAR

Jullie willen scheiden? Jouw partner wil scheiden? Als toegewijde ouders willen jullie hoe dan ook het beste voor de kinderen. Ga er maar aan staan, met alle emoties, verdriet, boosheid, vertwijfeling, die horen bij het beëindigen van een relatie. Dan heb je dus een ervaren mediator nodig, een mediator die jullie snapt, een mediator die jullie echt kan helpen om, hoe moeilijk ook, samen het gesprek te voeren over jullie kinderen, over de opvoeding, de schoolkeuze, de omgang met mama en papa. 

De scheidings-mediator helpt kinderen, door hun ouders te helpen. Want hoe beter jullie als ouders na de scheiding in staat zijn met elkaar te communiceren, hoe beter dat is voor het welzijn van jullie kinderen. Daar gaat het om. De belangen van jullie kinderen staan voorop. Bij de mediator zijn de belangen van jullie kinderen gewaarborgd. Want bij de mediator gaat het om het bestendigen van jullie ouderrelatie en ouder-kind-relatie nà de scheiding.

Scheiden is géén juridisch probleem, maar een relationele kwestie

Scheiden is géén juridisch probleem, maar een relationele kwestie. De mediator is de regisseur van jullie scheiding. In overleg met cliënten kan de "regisseur", als dat nodig is (en meestal is dat helemaal niet nodig) een fiscalist aan de mediationtafel laten aanschuiven, of een kinderpsycholoog, of een pensioendeskundige, of een maatschappelijk werker, of een bewindvoerder, kortom elk specialisme waaraan jullie behoefte hebben. 

En is er een juridische vraag, dan is het goed om te weten dat Mediation Regio Noord samenwerkt met 
Advocatenkantoor Fokalien Cuperus te Heerenveen. Overigens beschikt de gespecialiseerde familie-mediator zelf over ruim voldoende juridische kennis om jullie te helpen deugdelijke en uitvoerbare afspraken te maken over de verdeling van de gezamenlijke boedel, het pensioen en over de alimentatie.

Er is altijd een mediationpraktijk bij jou in de buurt.

Mail of bel: 085 86 400 87 voor een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.