ADVERTENTIE MEDIATION REGIO NOORD GEWEIGERD WANT: SCHILDERIJ VAN BLIJE IN ZEE SPETTERENDE KINDEREN IS KINDERPORNO, OORDEELT INSTAGRAM

Het was even weer wat rustiger bij ons en dus wilden we adverteren op Instagram. De kern van ons verhaal is dat de inzet van een scheidingsmediation moet zijn dat de ouders na de scheiding goede ouders blijven. Wij helpen de kinderen het beste door hun ouders zo goed mogelijk te helpen, vinden wij.
Lees verder...

ZAKELIJK ONDERHANDELEN MET JE TOEKOMSTIGE EX OVER EEN ECHTSCHEIDINGSCONVENANT TERWIJL JE VERLAMD WORDT DOOR WOEDE EN VERDRIET, DAT KAN TOCH NIET?

“De Scheiding” vind ik een van de mooiste schilderijen van de Noorse schilder Edvard Munch. Verscheurd door liefdesverdriet leunt de man tegen een boom, zijn bebloede hand op zijn hart. Of bloedt zijn hart? Zijn geliefde zweeft rechts weg uit zijn wereld. Edvard Munch is DE schilder van de menselijke emotie. Kijk eens naar "De Kus", en de diverse versies van "De Schreeuw" en "Melancholie".Lees verder...

LET OP DAT JE BIJ SCHEIDING NIET MEER DAN ÉÉN RELATIE BEËINDIGT

Het begon ooit met vlinders in je buik. Dit was de partner met wie je samen oud wilde worden. En toen kwam het eerste kind. Als geliefden kregen jullie er meteen drie nieuwe relaties bij. Om te beginnen de ouderrelatie: niet langer meer zomaar leuke dingen doen, of intimiteit beleven wanneer je daar zin in had, afscheid van de spontaniteit, want voortaan gold rust, regelmaat en reinheid. Vervolgens de relaties van elk van beide ouders met het kind. Ouder-kind-relaties vergen inzet en toewijding van beide ouders. Elke avond voorlezen voor het slapengaan, overdag verzorgen en spelen, naar school brengen en van school halen, 10-minutengesprekken, sportvereniging, muziek enzovoort.
Tot het moment dat de liefde voor elkaar het liet afweten.Lees verder...